Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Πιο Δημοφιλές Περιεχόμενο


#308 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Serafina1 στις 04 Δεκέμβριος 2015 - 08:29 μμ

Όχι μόνο είμαστε μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια.
Καλές γιορτές να έχουμε. ;) 

s05ci47.jpg


 • Αυτό αρέσει στον/η Bla1r84, Kyriakos, Zazabelle και σε 10 άλλους


#78 Κανόνες Φόρουμ και Όροι Χρήσης

Δημοσιεύτηκε από Bla1r84 στις 01 Φεβρουάριος 2015 - 10:29 πμ

Κανόνες του φόρουμ και Όροι Χρήσης 

 

Καλώς ήρθατε στο επίσημο ελληνικό φόρουμ του Big Bang Empire!

 

Λόγω του ότι θέλουμε να επικεντρωνόμαστε  πλήρως σε όλα τα θέματα που αφορούν το Big Bang Empire και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι να νιώθουν άνετα, είναι σημαντικό να θεσπιστούν κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης θα πρέπει να ακολουθεί.

 

Αν ένας χρήστης παραβεί κάποιον από τους κανόνες, ο λογαριασμός του/της ενδέχεται να αφαιρεθεί προσωρινά ή μόνιμα.

 

Οι «Όροι Χρήσης» ισχύουν για όλο το φόρουμ. Κάποια υποφόρουμ ενδέχεται να υπόκεινται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να βρεθούν συνημμένες στο υποφόρουμ και πρέπει να ακολουθηθούν.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα περιεχόμενα που δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά (όχι Greeklish) ή Αγγλικά θα διαγράφονται άμεσα.

Περιεχόμενο θεμάτων και μηνυμάτων

1. Κοινοί κανόνες συμπεριφοράς
Ο πιο απλός κανόνας ο οποίος θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να επιτευχθεί η ευχάριστη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών είναι η χρήση της κοινής λογικής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

 • Κάθε χρήστης είναι ένας άνθρωπος.
 • Σεβαστείτε τους άλλους χρήστες και τις απόψεις τους, όπως θα θέλατε και αυτοί να σεβαστούν εσάς και τις δικές σας απόψεις.
 • Στο φόρουμ υπάρχουν και ανήλικοι.
 • Οι προσωπικές διαφορές δεν θα πρέπει να συζητιούνται στο φόρουμ, αλλά με ιδιωτικό τρόπο. Υπάρχει η λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») γι’ αυτό.
 • Θα πρέπει να γράφετε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, χρησιμοποιώντας σωστή ορθογραφία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
 • Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων και ΑΧΤΧ (Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη) ισχύουν επίσης.
 • Καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του και ως εκ τούτου είναι υποκείμενος στις συνέπειες αυτών.

2. Να κάνετε εποικοδομητική κριτική και να προσέχετε την ποιότητα του περιεχομένου
Μας αρέσει η εποικοδομητική κριτική. Να γίνεστε συγκεκριμένος και να δίνετε παραδείγματα όταν χρειάζεται. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε σχόλιο, μήνυμα ή συζήτηση παραβαίνει τους «Όρους Χρήσης». Ο χρήστης που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω περιεχόμενα θα προειδοποιείται ή θα αφαιρείται από το φόρουμ.

 1. Προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, προσβολές των ηθών, βωμολοχίες ή συντμήσεις βωμολοχιών.
 2. Παράνομο, σεξουαλικά προσβλητικό, ρατσιστικό, εθνικό, θρησκευτικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο.
 3. Απάτη μέσα ή έξω από το παιχνίδι (π.χ. «Εκμετάλλευση σφαλμάτων», «Κομπίνες», «Ψαρέματα», ιστοσελίδες και αρχεία που περιέχουν ή στέλνουν ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό).
 4. Δεν θα ανεχτούμε εμπορικές, πολιτικές και άλλου είδους διαφημίσεις για οργανισμούς τρίτων ή υπηρεσίες που αφορούν τους ανταγωνιστές μας
 5. Καταγγελίες των ενεργειών άλλων χρηστών με εικόνες ή το όνομα του χαρακτήρα.
 6. Πλαστοπροσωπία κάποιου από την Playata ή/και την European Games Group χρησιμοποιώντας επίσημα προσωπικά ονόματα ή παρόμοια ονόματα.
 7. Αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών ενός χρήστη (διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, email και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας) – ακόμα και αν είναι οι δικές σας.
 8. Αντιγραφή ή ανέβασμα υλικού που καλύπτεται με κοπιράιτ (εικόνες, κείμενα κτλ.)
 9. Η επικοινωνία με mail μεταξύ των χρηστών και της επίσημης Υποστήριξης του Big Bang Empire είναι αυστηρώς απόρρητη δεδομένου ότι μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα. Η δημοσιοποίηση ολόκληρης ή μέρους αυτής απαγορεύεται.
 10. Μηνύματα που δεν προσθέτουν τίποτα στο θέμα της συζήτησης, όπως «spam», η παράθεση άλλων μηνυμάτων χωρίς την προσθήκη ιδίου περιεχομένου, μηνύματα του τύπου «πρώτος!», ή «bump», δηλαδή μηνυμάτων που έχουν ως μόνο σκοπό να μεταφέρουν το νήμα στο πάνω μέρος της λίστας των νημάτων.
 11. Ανάρτηση ακατάλληλων πληροφοριών που αφορούν το παιχνίδι ή το gameplay.
 12. Συζητήσεις που αφορούν τη συντήρηση του φόρουμ και τον συντονισμό. Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παράπονο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος («ΠΜ») ή απλά συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο της υποστήριξης.
 13. Απαγορεύονται οι μεγάλες υπογραφές ή υπογραφές που περιέχουν παραβάσεις των προαναφερθέντων κανόνων.
 14. Γενικές ή αμφιλεγόμενες δηλώσεις χωρίς εποικοδομητικό περιεχόμενο.
 15. Μηνύματα στα οποία οι παίχτες ανακοινώνουν στους άλλους να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, να μποϋκοτάρουν το παιχνίδι ή τμήματα του παιχνιδιού.
 16. Παράπονα που αφορούν τις αποφάσεις της επίσημης υποστήριξης, τη διαχείριση της κοινότητας ή τους συντονιστές.
 17. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 18. Μηνύματα που θέτουν σε κίνδυνο την καλή ατμόσφαιρα του φόρουμ ή παραβαίνουν τους νόμους.
 19. Δεν θα ανεχτούμε την αναδημοσίευση ενός θέματος. Αν η ομάδα μας κλείσει μια συζήτηση δίνοντας τους λόγους που το έκανε, οι χρήστες δεν μπορούν να δημοσιεύσουν άλλο θέμα συζήτησης με τον ίδιο τίτλο. Φυσικά μπορείτε να δημοσιεύσετε αργότερα θέματα που αφορούν το αντικείμενο. Αυτός ο κανόνας έχει ως σκοπό να αποφεύγεται η επανάληψη στο φόρουμ. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 20. Επιτρέπονται μόνο σύνδεσμοι σε εξωτερικές ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με το Big Bang Empire (σελίδες θαυμαστών, ιστοσελίδες ομάδων, δημοσιογραφικά άρθρα, κτλ.). Αυτές οι ιστοσελίδες δεν επιτρέπεται να παραβαίνουν τους προαναφερθέντες κανόνες (π.χ. λένε στους άλλους να μποϋκοτάρουν). Μοναδικές εξαιρέσεις: συζητήσεις και συγκρίσεις μεταξύ παιχνιδιών επιτρέπονται. Ωστόσο, αν δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο για κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να αναφέρετε το άλλο προϊόν.
 21. Θέματα και μηνύματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα και τους νόμους (βασικά δικαιώματα, συνταγματικούς νόμους, θρησκευτικές πεποιθήσεις, κτλ.). Οι χρήστες που εντοπίζουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρουν στη δικιά μας ομάδα υποστήριξης ή στις αρμόδιες αρχές.

3. Χρησιμοποιήστε το σωστό φόρουμ.
Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι δημοσιεύετε νέα θέματα και μηνύματα στο σωστό φόρουμ. Έτσι είναι πιο εύκολο για τους άλλους παίχτες και για εμάς να ακολουθήσουμε την ροή των γεγονότων και να σας δώσουμε έγκαιρη απάντηση.

 

4. Όχι διπλοποσταρίσματα ή παραπομπές
Το να ανοίγετε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο σε πολλά φόρουμ είναι ανεπιθύμητο διότι διαιρεί τη συζήτηση και μας δυσκολεύει στο να συλλέγουμε εποικοδομητικές κριτικές. Οι παραπομπές θα ομαδοποιούνται, θα κλείνονται, θα ενσωματώνονται στο άλλο θέμα ή θα διαγράφονται ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Πριν δημοσιεύσετε κάτι σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν ήδη μηνύματα με το ίδιο θέμα.

 

5. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία της αναζήτησης
Σε πολλές περιπτώσεις μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Εξοικειωθείτε με τη λειτουργία της αναζήτησης και χρησιμοποιήστε την. Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ», μιας και πολλοί παίχτες έχουν ήδη συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες.

 

6. Τεχνικοί περιορισμοί
Για μερικά μέρη του φόρουμ (π.χ. τις υπογραφές και τις εικόνες) έχουμε θεσπίσει τεχνικούς περιορισμούς ώστε να εξασφαλίσουμε της φιλικότητα του φόρουμ προς τον χρήστη. Πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις στο λογισμικό του φόρουμ, έχουμε τοποθετήσει τους εξής περιορισμούς:

 • Οι εικόνες στις περιγραφές δεν επιτρέπεται να ξεπερνούν το παρακάτω μέγεθος: 350 x 100 εικονοστοιχεία. Όλες οι εικόνες που ξεπερνούν τον περιορισμό των εικονοστοιχείων θα διαγράφονται άμεσα.

Αν όλα τα μέλη του φόρουμ ακολουθούν αυτούς τους λίγους, ξεκάθαρα διατυπωμένους και απλούς κανόνες, δεν υπάρχει λόγος για κάποιον συντονιστή του φόρουμ να παρέμβει ή να εγκρίνει τη συζήτηση.

Επιπλέον, όσο πιο φιλικές και αντικειμενικές είναι οι συζητήσεις στο φόρουμ, τόσο πιο εύκολο θα είναι να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Αν ακόμα υπάρχουν ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια από κάποιον υπεύθυνο, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας.


 • Αυτό αρέσει στον/η Kyriakos, Rival, cool100 και σε 5 άλλους


#3081 Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος!

Δημοσιεύτηκε από Demonka στις 22 Δεκέμβριος 2019 - 10:12 μμ

2nPnV87.png


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Serafina1, Lilithlol και σε 5 άλλους


#2784 Θεματα ναου!

Δημοσιεύτηκε από misterdj στις 17 Απρίλιος 2019 - 04:56 μμ

Καλησπερα σας!Το νεο θεμα ναου που απο αυριο 18/4/19 ειναι ιδιο με 2 εβδομαδες πριν το ποιο προηγουμενο ... δηλ εβδομαδα ανα εβδομαδα το ιδιο θεμα θα εχουμε?Εχει τοοοσα θεματα αλλα σαν τα $$$ δεν εχει ειπαμε ... βγηκαν πολλα παιδια απο το παιχνιδι και οπως παει και ακομα πολλα θα βγουν με τα ιδια και τα ιδια! Με την υπιστηριξη ακρη δεν μπορεις να βρεις ...    ειπαμε λιγο λιγο αλλα!!!


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., Lilithlol και σε 5 άλλους


#2143 Ανακοίνωση των καθηκόντων του ναου

Δημοσιεύτηκε από alekaras στις 20 Φεβρουάριος 2018 - 12:41 μμ

Γεια σας αγαπητά αστέρια,

 

Σε αυτό το νήμα θα ανακοινώνουμε τις εργασίες του ναού πριν από την εναρξή τους.

 

Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση με την αντίστοιχη εργασία του ναού.

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Big Bang Empire

 

22/02 με 28/02 αποστολές δύναμης

 

3 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δύναμης
2 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων
1 βαθμός για κάθε αποτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., misterdj και σε 5 άλλους


#2030 Ανασκόπηση Έτους 2017

Δημοσιεύτηκε από Soares στις 31 Δεκέμβριος 2017 - 11:34 πμ

logo.png

1_-_T_tulo_Principal_-_2017_em_Revista_-

Τώρα που το 2017 τελείωσε, είναι καιρός να κάνουμε μια ανασκόπηση! Πιάστε ένα ποτό και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές αυτού του καταπληκτικού έτους.

 

Η Ανασκόπηση Έτους 2017 έγινε από την ομάδα συντονισμού αυτής της κοινότητας και όλες οι εικόνες αυτού του θέματος αποτελούν ιδιοκτησία της Playata GmbH ή έγιναν από την ομάδα μας. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι αξιόπιστες και έχουν ληφθεί από τις διάφορες πλατφόρμες που σχετίζονται με το Big Bang Empire: παιχνίδι και φόρουμ. Αυτό το θέμα, με λίγα λόγια επαναλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του 2017 , ελπίζουμε να σας αρέσει!

3_-_T_tulo_-_F_rum_-_Grego.png

4_-_O_que_mudou_-_Grego.png

Επίσης, κάναμε κάποιες αλλαγές στο φόρουμ μας, τις ξεχάσατε; Θα σιγουρευτούμε ότι δεν το κάνατε.


• Οι πρώτοι διαγωνισμοί στο φόρουμ.

6_-_Concursos_-_Grego.png

Οοοοοο, οι διαγωνισμοί! Ελπίζουμε να τους αγαπάτε ακόμα. Μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε το 2018!


Κρυμμένο Αυγό, από 08/04/2017 έως 16/04/2017.
Bρείτε τις διαφορές, από 07/06/2017 έως 14/06/2017.
Καλοκαιρινή Κρεμάλα, από 24/08/2017 έως 31/08/2017.
Διαγωνισμός Ζωγραφικής Halloween, από 30/10/2017 έως 12/11/2017.
Διαγωνισμός Εικόνας Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από 19/12/2017 έως 25/12/2017.

7_-_Numero_de_topicos_-_Grego.png

75 Νέα θέματα δημιουργήθηκαν το 2017. Φαίνονται πολλά,αλλα ελέγξτε και πόσα νέα μηνύματα είχαμε.


8_-_Numero_de_mensagens_-_Grego.png

1140 Νέα μηνύματα υποβλήθηκαν το 2017.


9_-_N_mero_de_registos_-_Grego.png

Καιιιιιιιιιιιιιιιιι, 563 νέοι λογαριασμοί καταχωρήθηκαν στο φόρουμ μας το 2017. Το Ημερολόγιο είναι μαγικό, έτσι δεν είναι;


2_-_T_tulo_-_Jogo_-_Grego.png

4_-_O_que_mudou_-_Grego.png

Αυτό το τελευταίο έτος είχαμε 16 ενημερώσεις (ήταν πολλές, έτσι; ). Δεν θέλουμε να χαθείτε, επομένως ελέγξτε τις μεγαλύτερες αλλαγές, που έγιναν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρακάτω:Στις 24/01/2017
• Πλέον υπάρχει η δυνατότητα του φίλτρου αποθήκευσης των επιτυχιών.

Στις 14/02/2017
• Μια νέα ζώνη είναι διαθέσιμη για τους παίκτες που έφτασαν το επίπεδο 250 (Shangri-La).

Στις 28/03/2017
• Από τώρα και στο εξής, η διαδικτυακή πλατφόρμα ''dickstarter.cum'' είναι διαθέσιμη από το επίπεδο 40.
• Από τώρα και στο εξής, τα Στούντιο μπορούν να απελευθερώσουν τα τρόπαια τους αν θέλουν.Αυτή η επιλογή μπορεί να επιτευχθεί από το αφεντικό και τους παραγωγούς.

Στις 18/04/2017
• Οι ποινές των τροπαίων εξαρτώνται πλέον από τον τύπο του τροπαίου.

Στις 11/07/2017
• Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ενισχυτικά για το Studio σας,που επηρεάζουν όλα τα μέλη.
• Μπορείτε να κερδίσετε ένα νέο τρόπαιο για το Studio σας που σας επιτρέπει να κάνετε μια επιπλέον ταινία την ημέρα.

Στις 19/09/2017
• Το "Camp 69" άνοιξε τις πόρτες του για όλους τους παίκτες ξεκινώντας από το επίπεδο 300!

Στις 21/11/2017
• Οι αποστολές και τα πάρτυ μπορούν πλέον να γίνονται την ίδια στιγμή.
• Όλα τα μη ξεκλειδωμένα πάρτυ μπορούν να ξεκινήσουν με διαμάντια.5_-_Hall_da_Fama_-_Grego.png

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά Αστέρια του παιχνιδιού μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι παίκτες δεν είναι εντυπωσιακοί, αλλά είναι πάνω από το επίπεδο 400. Συγχαρητήρια! Ανυπομονούμε να σας έχουμε και το 2018. Μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε ενώ παίζετε το παιχνίδι μας. :)


Ψευδώνυμο- Διακομιστής- Λέβελ
(win) • Mish GR1 480
Sonialove GR1 452
Jessika GR1 432
chrysa92 GR1 429
RedLegend GR1 421
jimmakos1 GR1 410
HolyDriver GR1 410
ΓΚΟΥΦΙ GR1 400
Σημείωση:Οι πληροφορίες αυτές λήφθηκαν από τους διακομιστές μεταξύ 27 και 29 Δεκεμβρίου.

Ουάου! Αυτό ήταν γρήγορο, έτσι δεν είναι; Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό που ετοιμάσαμε για εσάς.

Το 2017 ήταν μια εκπληκτική χρονιά και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς. Λόγω της προθυμίας και της συμμετοχής σας στην κοινότητα μας, μπορέσαμε να προχωρήσουμε.

Συνεπώς, συνεχίστε να ελέγχετε το φόρουμ μας το 2018 και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις και τις ιδέες σας σχετικά με το Big Bang Empire.

 

Σας ευχαριστούμε για το 2017,
Η δική σας ομάδα Big Bang Empire.


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, MERCENARIA, Serafina1 και σε 5 άλλους


#1674 Ιδέες και προτάσεις για το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 01 Σεπτέμβριος 2017 - 01:32 μμ

Χαίρετε αγαπητά Αστέρια!

 

Στο παρόν νήμα μπορείτε να δώσετε μερικές ιδέες που θα θέλατε να δείτε στο παιχνίδι μας για να τις προωθήσω.

 

 

 

 

Πολλές ευχές για ένα δημιουργικό φθινόπωρο,

      με εκτίμηση-Catharsis.


 • Αυτό αρέσει στον/η gouilis, Serafina1, Lilithlol και σε 5 άλλους


#34 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Δημοσιεύτηκε από Bla1r84 στις 22 Δεκέμβριος 2014 - 11:40 πμ

Χαίρετε αγαπητοί παίχτες,

 

θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο νέο φόρουμ του καινούριου ελληνικού διακομιστή.

 

Ελπίζουμε να διασκεδάσετε!

 

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το φόρουμ ή το παιχνίδι, η συντονιστική ομάδα καθώς και η ομάδα υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. :)

 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. :D


 • Αυτό αρέσει στον/η Kyriakos, Rival, Mounilas και σε 4 άλλους


#3169 Το Tέλειο Ραντεβού

Δημοσιεύτηκε από lachowski στις 11 Φεβρουάριος 2020 - 01:20 πμ

Ανοιγει το κρασι και ξεκιναει να γεμιζει τα ποτηρια μας
-Ελπιζω να σου αρεσει εδω. -Ειναι πολυ όμορφα, του απαντησα.Με συγχωρείς αλλα θα ηθελα να παω μεχρι το μπανιο. Σηκωθηκα, πηρα το τσαντάκι μου και με γρήγορους ρυθμούς φτανω στο μπανιο και ανοιγω με φορα την πόρτα.ΜΠΑΜ .Ανοιγω και βλεπω μια κυρια στο πατωμα να κρατα το κεφαλι της,την πλησιάσω να την βοηθησω και... - Ελλη? ,τι κανεις εδω? - Τι να κανω ηρθα να μπω στο Big Bang Empire για να μη με δει ο άντρας μου.Εσυ? -Μια απο τα ιδια,συγνωμη για την μύτη.Πως και ηρθες σε αυτο το εστιατόριο,εσυ μένεις στην αλλη ακρη τη πολης. - Το ξερω αλλα εδω εχει γρήγορο WiFi. Γελασαμε, και οι καθεμια πηρε τον δρομο για το τραπεζι της.-Ολα καλα αγαπη μου? - Ολα τελεια, ανυπομονώ να παμε στο σπίτι.Μολις καταλαβε το υπονοούμενο αφησε τα χρήματα στο τραπεζι και πηγαμε στο αυτοκίνητο.Στο δρομο ξαφνικα σταματαει το αμαξι στην ακρη σβηνει τα φωτα και με τραβαει πανω του -Χρονια μας πολλα μωρο μου...Η συνεχεια δικη σας.

lachowsk1 gr1
 • Αυτό αρέσει στον/η Catharsis., Typhoon, lena1992 και σε 4 άλλους


#3164 Το Tέλειο Ραντεβού

Δημοσιεύτηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ3 στις 10 Φεβρουάριος 2020 - 04:40 μμ

Ειμαστε στην νυχτα του αγιου βαλεντινου - βαρθολομαιου, μπροστα στο τζακι  ξαπλωμενοι στο χαλι. Εχουμε ανοιξει τα δωρα μας κ πινουμε ουισκαρες, καποια στιγμη λεω    ....κοριτσι μου βγαινω  εξω  ακουσα τον σκυλο να γαβγιζει,   μηπως ηρθαν  τιποτα κλεφτες,  μου  λεει αυτη.... ετσι θα βγεις  γυμνος;     της λεω....ε και;  κλεμενα τα χουμε;     βγαινω εξω, χαιρεταω το σκυλο,  μου κουναει την ουρα του, ανοιγω το κινητο κ συνδεομαι  με το BING BANG EMPIRE    στελνοντας μνμ στα παιδια της ομαδας στουντιο μας , χρονια πολλα παντα τετοια κ παντα ερωτευμενοι να μαστε   ....χωρις ερωτα η ζωη ειναι  ανοστη κ αδεια        ;)                                                                        ....... .......ελα μεσα θα κρυωσεις   φωναξε  ο ερωτας            (lol)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        GR1          ΔΗΜΗΤΡΗΣ3


 • Αυτό αρέσει στον/η Catharsis., Typhoon, lena1992 και σε 4 άλλους


#2150 Οδηγοσ- Μειονεκτημα τροπαιου απο στολιδι - Δειτε πωσ δουλευει

Δημοσιεύτηκε από Edelweiss στις 26 Φεβρουάριος 2018 - 09:49 μμ

Καλησπερα,

 

Επειτα απο κουβεντα με συμμαχους καταλαβα πως κανεις δεν γνωριζει πως ακριβως δουλευει το μειονεκτημα τροπαιου, μιλαω για το στολιδι. Ας το σπασουμε σε μερη λοιπον.

 

α) Εστω οτι φοραμε στο δαχτυλιδι μας επικο μειονεκτημα, αρα εχουμε -30% απο το στολιδι

β) Εστω για την απλοποιηση του προβληματως πως εχουμε στατιστικο με 10.000 ποντους

γ) Εστω πως το στουντιο μας εχει συνολικα -37% απο τροπαια

 

Απο στατιστικο με 10.000 ποντους, στολιδι με -30% και τροπαια με -37% το συνολικο νουμερο που θα χασουμε ειναι 2.590

(Κανω μια παυση εδω να πω πως ΔΕΝ παει 37% - 30% = 7%)

Ας δουμε πως βγαινει..

 

 • Απαντηση:

 

Το 37% του 10.000 ειναι 3.700 και εδω ειναι (προγραμματιστικα) η στιγμη που μπαινει το μειονεκτημα τροπαιου σε σειρα για να αφαιρεθει.

 

Αρα: 

3.700 - 30% = 2.590

Αφαιρουμε το ποσο αυτο απο το αρχικο νουμερο που ξεκινησαμε 

10.000 - 2.590 = 7.410

 

Συνοψιζοντας λεμε πως με 10.000 ποντους και τα εν λογω στολιδια και τροπαια θα παιξουμε με 7.410 ποντους στη μαχη μας

 

Ευχαριστω πολυ,

Μελινα


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., γκουφι και σε 4 άλλους


#1967 ''Big Big Bang Empire'' Special Χριστούγεννα από την 1η έως τ...

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 29 Νοέμβριος 2017 - 03:14 μμ

Γεια σας αγαπητά Αστέρια.
 
Η περίοδος των γιορτών αναμένεται σε λίγες ημέρες.
Για να φτάσουμε σε μια προ Χριστουγεννιάτικη διάθεση ,έχουμε ετοιμάσει καυτά θέματα για εσάς.
 
Κατά τη διάρκεια των ειδικών Χριστουγέννων από την 1η έως τις 31 Δεκεμβρίου, σας περιμένουν τα ακόλουθα:
 
Αποστολές και Εκθέσεις:
 
- Ειδικές εορταστικές αποστολές Χριστουγέννων.
- Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη Έκθεση.
 
Αντικείμενα:
 
-Συνολικά 29 σέξι αντικείμενα Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων 3 ολοκαίνουργιων αντικειμένων.
 
Εκθέσεις και Ταινίες:
 
-Από τις 1 έως τις 7 Δεκεμβρίου και από τις 18 έως τις 27 Δεκεμβρίου θα λάβετε καυτά βραβεία στην μεγάλη εκδήλωση των Χριστουγέννων και θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό σύνολο για το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο πορνό.
 
 
Αξίζει επίσης να έχετε μια καθημερινή ματιά στο φόρουμ γιατί έχουμε προετοιμάσει επίσης ένα καυτό εορταστικό ημερολόγιο με ακαταμάχητες εκπλήξεις.
 
 
Η ομάδα του Big Bang Empire σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλή διασκέδαση.
ADjvgW0SQ-OCXqdpelXGRQ.png

 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Serafina1, Lilithlol και σε 4 άλλους


#181 PORN TUBE

Δημοσιεύτηκε από giorgos84 στις 13 Ιούλιος 2015 - 01:34 μμ

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
PORN TUBE-->Ηρθε η ωρα να το δις : )
 
Είσοδος μόνο για άτομα που  σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους....
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Εισαι ενεργος παικτης και ψαχνεις για ομαδα;Εισαι ικανος να τηρεις τους ορους μας και να παιζεις με τους δικους μας κανονες;Γραψε λιγα λογια για σενα και στειλε τα στον GIORGOS84 και στον MASTERS...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
 
Ψαχνουμε για μελη:
 
●Ορεξατα για παιχνιδι.
●Δικαια και με ηθος.
●Να μην πουλιουνται.
                      
●Θέλουμε μόνο ΕΝΕΡΓΑ μέλη. Να παίζουν σε καθημερινή βάση ΟΛΗ την ενέργεια (100 + 4 Χ 50) και να εξαντλούν τις προπονήσεις τους.Αν δουμε στασιμοτητα θα εκδιωχθειτε.
 
●Όλοι έχουμε οπωσδήποτε 25-50% ενισχυτικό δεξιοτήτων και αποστολών(ΕΡΓΑΣΙΑΣ->ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
 
●ΟΛΟΙ δηλώνουμε καθημερινά συμμετοχή στις μαχες της ομάδας.
 
●Αν κάποιος απουσιάζει από το παιχνίδι χωρίς να έχει ενημερώσει τον αρχηγό ή κάποιον από τους συμβούλους, θα αναγκαζόμαστε να τον διώχνουμε από την ομάδα.
 
●Παρακαλώ να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μελών.Αν κάποιος ενοχληθεί από άλλον παίκτη της ομάδας, να ενημερώσει κάποιον από τους συμβούλους ώστε να διευθετηθεί το θέμα οριστικά.
 
●Το επίπεδο σας μας νοιάζει αλλα οχι τόσο όσο οι δεξιότητές σας και οι προοπτικές σας.
 
•---•---•---•---•ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ•---•---•---•---•---•--
 
(`'•.¸(`'•.¸*¤*¸.•'´)¸.•'´)     
     PORN TUBE                                                        
(¸.•'´(¸.•'´*¤*`'•.¸)`'•.¸)
 
Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει να κλείσει τα μάτια.Εμείς εναντίον όλων και όποιος έχει πρόβλημα να πάει να κλάψει αλλού.Εδώ δεν πουλάμε μαντήλια...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
 
Επεκτασεις:
Εδρα --> 13
Εγκαταστασης --> 12
Δημοτικοτητα --> 11
Κηνιτρο --> 12

 • Αυτό αρέσει στον/η omg, lol, mega και σε 4 άλλους


#3034 Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 01 Δεκέμβριος 2019 - 11:45 πμ

Γεια σας Αστέρια,

Έφτασε η ώρα: Οι πρώτες πόρτες του χριστουγεννιάτικου ημερολόγιου έχουν ανοίξει! Εδώ, στο επίσημο φόρουμ του Big Bang Empire, έχουμε ετοιμάσει ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με καυτές εκπλήξεις για εσάς!

Επισκεφθείτε το φορουμ κάθε μέρα και κάντε κλικ στην καρτέλα ''Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο ''.Ένας εγγυμένος κωδικός μπόνους σας περιμένει κάθε μέρα για το Αστέρι σας. Τι περιμένεις; Τσέκαρέ το και ανακαλύψτε τι είναι πίσω από την πόρτα!

Σημείωση: για να χρησιμοποιήσετε το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, πρέπει να εγγραφείτε στο φορουμ ή να είστε είδη εγγεγραμμένοι σε αυτό.

Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα σας, Big Bang Empire.
 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Serafina1, TAYPINA και σε 3 άλλους


#2877 Event απ τα Lidi

Δημοσιεύτηκε από MERCENARIA στις 24 Ιούνιος 2019 - 12:21 πμ

καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω  γιατί να μπει κάποιος στον κόπο να βάλει event που είναι αδύνατο να βγεί ???  

 

FAIL #1 Μέσα σε 4 μέρες πρέπει να γίνουνε 5 ανανεώσεις  πως γίνετε αυτό ??????

FAIL #2 ζητάει 15 ταινιές μέσα σε 4 μέρες οταν όλο το σύμπαν μπορεί να κάνει μονο 3 καθε μερα   3*4 = 12 

 

σώνει και ντε να χαλάσουμε διαμάντια για να βγάζουμε τα events ε?????

 

όπως και ενοείτε  άπειρα διαμάντια για να πετάξουμε τα τροπαιά μας σαν στουντιο και να φορτωθουμε μια σαβούρα για extra ταινίες σωστά?????  με -20% στα στατιστικά μας 

 

και όλα αυτα για να βγει το επικό event που βάλανε....

 

Άμα το θεωρειτε εσεις σωστο αυτο  και λογικο χαλάλι σας τοτε.

 

Και αντε σου λεω οι φραγκατοι τα κανουνε αυτα γιατι τους περισσευουν  και ειναι pay2win οπως παντα  

 

οι υπόλιποι  γιατι να μην εχουνε τι δυνατοτητα να το βγαλουνε ??????????

 

μονο πως να μας να τρώνε ξέρουνε ??   ας μου εξηγήση καποιος το σκεπτικο τους.

 

Φιλικά Shera   (lol)  (lol)     


 • Αυτό αρέσει στον/η Lilithlol, Rainha Da Bahia, TAYPINA και σε 3 άλλους


#2686 Καλά Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε από Demonka στις 23 Δεκέμβριος 2018 - 08:25 μμ

Htgsl6A.png


 • Αυτό αρέσει στον/η Serafina1, Catharsis., Lilithlol και σε 3 άλλους


#2200 Eλλάδα

Δημοσιεύτηκε από Typhoon στις 18 Μάρτιος 2018 - 12:14 πμ

Πριν αρκετο διαστημα φτιαχτηκε μια ομαδα από μια παρεα ενηλικων  παιδιων,προσωπικα μπηκα πιο μετα οποτε είναι χαρα μου να την παρουσιασω ,το ονομα είναι  Ελλαδα

 

Επιπεδο στουντιο:               16

Επιπεδο εγκαταστασεων :   26

Επιπεδο δημοτικοτητας:      22

Επιπεδο κινητρου :              22                                                                                                                             

Οι δημιουργοι  είναι ο δημητρης ο αρχηγος ,το τσεκουρι,η gluka η προστατευτικη ,η lola η ξενιτεμενη κ η flora η σιωπηρη δυναμη ,μετα μπηκαν ο yeongi  ο μπαρμαν   κ ο typhoon ο ευγενικος                                                    

Ψαχνουμε ενεργα μελη,το επιπεδο δεν παιζει  ρολο,ετσι κ αλλιως ολοι από επιπεδο ένα ξεκινησαμε.Ατομα που να εχουν ορεξη για το παιχνιδι,λιγη κουβεντα στο τσατ ετσι για να λεμε κ τιποτα ε?                                                                                                                                                                              

Να βοηθαμε  την ομαδα στο ναο,διαμαντια κατά μεγαλο ποσοστο η ομαδα τα εχει από τον ναο,οποτε βοηθαμε ολοι για να παρουμε κ εμεις το κομματι της πιτας που μας αναλογει .                                                      

Τωρα εάν καποιος θελει να απουσιασει καλο θα ηταν να το πει ,αλλιως δυστυχως θα φευγει                              

Αποριες για το παιχνιδι ή οτιδηποτε σας απασχολει με χαρα μας να σας βοηθησουμε ,δυο χαρτοσημα των εκατο(της παλιας σχολης) μια δηλωση του νομου 105 κ ειμαστε ετοιμοι                                                         

Σημαντικος κ απαραβατος κανονας να ειστε ενηλικες                                                                                         

Μην ξεχναμε επισης ότι είναι ένα παιχνιδι,λιγο διαφορετικο βεβαια γιατι περιεχει κ αλλα πραγματα  ,επισης οι δρακοι δεν ζουνε μονο στα παραμυθια μπορει να είναι κ διπλα μας,οποτε μια μικρη αμφιβολια να την εχουμε παντα


 • Αυτό αρέσει στον/η MERCENARIA, Ανανας, nickpap3 και σε 3 άλλους


#2151 Ανακοίνωση των καθηκόντων του ναου

Δημοσιεύτηκε από alekaras στις 27 Φεβρουάριος 2018 - 07:07 πμ

Γεια σας αγαπητά αστέρια,

 

01/03 με 07/03 αποστολές αντοχης

 

3 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή αντοχής
2 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων
1 βαθμός για κάθε αποτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., RedNews και σε 3 άλλους


#1684 Ιδέες και προτάσεις για το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε από Serafina1 στις 02 Σεπτέμβριος 2017 - 06:03 μμ

(wave) Καλησπερα  σας, εχω καποιες ιδεες που μπορουν να κανουν πιο ενδιαφερον το παιχνιδι  (idea) 

 

1. Να εχει στο σταρ μας, να  μπορουνε να εχουμε ενα μεταφορικο μεσο  να εχει 3 ιδοι  και  αυτα να μας ανεβαζουν λιγο τα δεξιοτητες μας

 

i) τα απλα (ποδηλατο,πατινια)  κ.α

ii) τα σπανια (μηχανακη,αυτοκινητο σπορ)  κ.α

iii) τα επικα (διασημο αυτοκινητο με σοφερ,γιοτ)  κ.α

 

2. Να υπαρχη ενας νεος χαρτης  παγκοσμιος που να ταξιδευουμε και σε αλλες ηπειρους  και να εχουμε αλλες αποστολες πio καλες (και να ξεκλειδωνονται με τα λεβεν μας).

 

3. Να μπορουμε να εμπλουτισουμε  εκει που ειναι  ο/η σταρ μας  των χωρο  του δωματιου να μην ειναι  σαν νεκρος 

να ειναι με χαρτονομισματα και με διαμαντια..

 

4. Να υπαρχη ενα ομορφο μερος που να μαζευoμαστε ολοι οσοι ειμαστε  στο σερβερ (σε βιλα,σε παρτυ γιοτ,σε παρτι στην πισινα) και εκει να εχει ενα διασημο σας BOSS και να πρεπει να τoν ριζουμε σε ενα χρονικο οριο   αλλα με την ανταμοιβη αν το ριξουμε  να περνουμε ολοι τα ιδια οχι ο ενας απλο και ο σπανιο η επικο,  αν το ριξουμε πρωτου περαση 2 ωρες οσοι ειναι η συμμετεχοντες θα παρουν αυτο το επαθλο.

 

5. Να υπαρχη ενα μερος που να ανοιγει μονο σαββατοκυριακο,σε ενα καζικο και να μπορουμε να παιζουμε ολοι οσοι θελουμε τυχερα παιχνιδια (poker,ρουλετα, κ.α)

 

Πιστευω  εδωσα καποια καλη ιδεα ειναι κατι πρωτοτυπο και οχι κατι συνηθισμενο γιατι αυτο θελουμε ολοι μας... (smug) 


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, gouilis, Catharsis. και σε 3 άλλους


#1 Team expansion

Δημοσιεύτηκε από Mounilas στις 17 Δεκέμβριος 2014 - 03:15 μμ

This is the price of team expention : 
 
Studio
 
Level 11 : 400 Notes
Level 12 : 1200 Notes 
Level 13 : 3000 Notes
Level 14 : 7000 Notes
Level 15 :10,000 Notes / 50 Diamonds 
Level 16 : 16,000 Notes / 200 Diamonds 
Level 17 : 22,000 Notes / 350 Diamonds 
Level 18 : 30,000 Notes / 550 Diamonds 
Level 19 : 36,000 Notes / 700 Diamonds 
Level 20 : 42 000 Notes / 850 Diamonds 
Level 21 : 50,000 Notes / 1050 Diamonds 
Level 22 : 56000 Notes / 1200 Diamonds 
Level 23 : 64000 Notes / 1350 Diamonds 
Level 24 : 80,000 Notes / 1500 Diamonds 
Level 25 : 100 000 Notes / 1750 Diamonds 
Level 26 : 180 000 Notes / 2000 Diamonds 
Level 27 : 320 000 Notes /2250 Diamond 
Level 28 : 500 000 Notes / 2500 Diamonds 
Level 29 : 700,000 Notes / 2750 Diamonds 
Level 30 : 820000 Notes / 3000 Diamonds 
 
Total: 22,050 Diamonds 
 
Equipment, popularity, Motivation 
 
Level 2 : 400 Notes 
Level 3 : 600 Notes
Level 4 : 800 Notes
Level 5 : 1000 Notes 
Level 6 : 1200 Notes  
Level 7 :1600 Notes  
Level 8 : 2 000 Notes  
Level 9 : 3 000 Notes  
Level 10 : 4 000 Notes  
Level 11 : 5000 Notes  
Level 12 : 6000 Notes  
Level 13 : 7000 Notes  
Level 14 : 8000 Notes  
Level 15 : 9000 Notes  
Level 16 : 10,000 Notes  / 50 Diamonds 
Level 17 : 12,000 Notes  / 100 diamonds 
Level 18 : 14 000 Notes  / 150 Diamonds 
Level 19 : 16,000 Notes  / 200 Diamonds 
Level 20 : 18,000 Notes  / 250 Diamonds 
Level 21 : 20 000 Notes  / 300 Diamonds 
Level 22 : 22000 Notes  / 350 Diamonds 
Level 23 : 24 000 Notes / 400 Diamonds 
Level 24 : 26 000 Notes / 450 Diamonds 
Level 25 : 28,000 Notes / 500 Diamonds 
Level 26 : 30 000 Notes / 550 Diamonds 
Level 27 : 32,000 Notes / 600 Diamonds 
Level 28 : 34,000 Notes / 650 Diamonds 
Level 29 : 36,000 Notes / 700 Diamonds 
Level 30 : 38 000 Notes / 750 Diamonds 
Level 31 : 40,000 Notes  / 800 Diamonds 
Level 32 : 42 000 Notes  / 850 Diamonds 
Level 33 : 44,000 Notes / 900 Diamonds 
Level 34 : 46 000 Notes / 950 Diamonds 
Level 35 : 48 000 Notes / 1000 Diamonds 
Level 36 : 50,000 Notes / 1050 Diamonds 
Level 37 : 52,000 Notes / 1100 Diamonds 
Level 38 : 54 000 Notes / 1150 Diamonds 
Level 39 : 56 000 Notes / 1200 Diamonds 
Level 40 : 58 000 Notes / 1250 Diamonds 
Level 41 : 60 000 Notes / 1300 Diamonds 
Level 42 : 64 000 Notes  / 1350 Diamonds 
Level 43 : 68 000 Notes  / 1400 Diamonds 
Level 44 : 72 000 Notes  / 1450  Diamonds 
Level 45 : 76 000 Notes  / 1500 Diamonds 
Level 46 : 80,000 Notes  / 1550 Diamonds 
Level 47 : 85 000 Notes / 1600 Diamonds 
Level 48 : 90,000 Notes / 1650 Diamonds 
Level 49 : 95 000 Notes / 1700 Diamonds 
Level 50 : 100 000 Notes  / 1750 Diamonds
 
Total 31 500 Diamonds X 3 = 94 500
 
So we have one total of : 116 550 Diamonds

 • Αυτό αρέσει στον/η Rival, Σπυρίδων, Pimp και σε 3 άλλους