Μεταπήδηση στο περιεχόμενο


Πιο Δημοφιλές Περιεχόμενο


#308 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Serafina1 στις 04 Δεκέμβριος 2015 - 08:29 μμ

Όχι μόνο είμαστε μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια.
Καλές γιορτές να έχουμε. ;) 

s05ci47.jpg


 • Αυτό αρέσει στον/η Bla1r84, Kyriakos, Zazabelle και σε 10 άλλους


#78 Κανόνες Φόρουμ και Όροι Χρήσης

Δημοσιεύτηκε από Bla1r84 στις 01 Φεβρουάριος 2015 - 10:29 πμ

Κανόνες του φόρουμ και Όροι Χρήσης 

 

Καλώς ήρθατε στο επίσημο ελληνικό φόρουμ του Big Bang Empire!

 

Λόγω του ότι θέλουμε να επικεντρωνόμαστε  πλήρως σε όλα τα θέματα που αφορούν το Big Bang Empire και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι να νιώθουν άνετα, είναι σημαντικό να θεσπιστούν κανόνες τους οποίους κάθε χρήστης θα πρέπει να ακολουθεί.

 

Αν ένας χρήστης παραβεί κάποιον από τους κανόνες, ο λογαριασμός του/της ενδέχεται να αφαιρεθεί προσωρινά ή μόνιμα.

 

Οι «Όροι Χρήσης» ισχύουν για όλο το φόρουμ. Κάποια υποφόρουμ ενδέχεται να υπόκεινται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που μπορούν να βρεθούν συνημμένες στο υποφόρουμ και πρέπει να ακολουθηθούν.

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα περιεχόμενα που δεν είναι γραμμένα στα Ελληνικά (όχι Greeklish) ή Αγγλικά θα διαγράφονται άμεσα.

Περιεχόμενο θεμάτων και μηνυμάτων

1. Κοινοί κανόνες συμπεριφοράς
Ο πιο απλός κανόνας ο οποίος θα πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να επιτευχθεί η ευχάριστη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών είναι η χρήση της κοινής λογικής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:

 • Κάθε χρήστης είναι ένας άνθρωπος.
 • Σεβαστείτε τους άλλους χρήστες και τις απόψεις τους, όπως θα θέλατε και αυτοί να σεβαστούν εσάς και τις δικές σας απόψεις.
 • Στο φόρουμ υπάρχουν και ανήλικοι.
 • Οι προσωπικές διαφορές δεν θα πρέπει να συζητιούνται στο φόρουμ, αλλά με ιδιωτικό τρόπο. Υπάρχει η λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») γι’ αυτό.
 • Θα πρέπει να γράφετε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, χρησιμοποιώντας σωστή ορθογραφία ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
 • Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων και ΑΧΤΧ (Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη) ισχύουν επίσης.
 • Καθένας είναι υπεύθυνος για τα γραφόμενά του και ως εκ τούτου είναι υποκείμενος στις συνέπειες αυτών.

2. Να κάνετε εποικοδομητική κριτική και να προσέχετε την ποιότητα του περιεχομένου
Μας αρέσει η εποικοδομητική κριτική. Να γίνεστε συγκεκριμένος και να δίνετε παραδείγματα όταν χρειάζεται. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε σχόλιο, μήνυμα ή συζήτηση παραβαίνει τους «Όρους Χρήσης». Ο χρήστης που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε από τα παρακάτω περιεχόμενα θα προειδοποιείται ή θα αφαιρείται από το φόρουμ.

 1. Προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, προσβολές των ηθών, βωμολοχίες ή συντμήσεις βωμολοχιών.
 2. Παράνομο, σεξουαλικά προσβλητικό, ρατσιστικό, εθνικό, θρησκευτικό ή υποτιμητικό περιεχόμενο.
 3. Απάτη μέσα ή έξω από το παιχνίδι (π.χ. «Εκμετάλλευση σφαλμάτων», «Κομπίνες», «Ψαρέματα», ιστοσελίδες και αρχεία που περιέχουν ή στέλνουν ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό).
 4. Δεν θα ανεχτούμε εμπορικές, πολιτικές και άλλου είδους διαφημίσεις για οργανισμούς τρίτων ή υπηρεσίες που αφορούν τους ανταγωνιστές μας
 5. Καταγγελίες των ενεργειών άλλων χρηστών με εικόνες ή το όνομα του χαρακτήρα.
 6. Πλαστοπροσωπία κάποιου από την Playata ή/και την European Games Group χρησιμοποιώντας επίσημα προσωπικά ονόματα ή παρόμοια ονόματα.
 7. Αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών ενός χρήστη (διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς, email και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας) – ακόμα και αν είναι οι δικές σας.
 8. Αντιγραφή ή ανέβασμα υλικού που καλύπτεται με κοπιράιτ (εικόνες, κείμενα κτλ.)
 9. Η επικοινωνία με mail μεταξύ των χρηστών και της επίσημης Υποστήριξης του Big Bang Empire είναι αυστηρώς απόρρητη δεδομένου ότι μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα. Η δημοσιοποίηση ολόκληρης ή μέρους αυτής απαγορεύεται.
 10. Μηνύματα που δεν προσθέτουν τίποτα στο θέμα της συζήτησης, όπως «spam», η παράθεση άλλων μηνυμάτων χωρίς την προσθήκη ιδίου περιεχομένου, μηνύματα του τύπου «πρώτος!», ή «bump», δηλαδή μηνυμάτων που έχουν ως μόνο σκοπό να μεταφέρουν το νήμα στο πάνω μέρος της λίστας των νημάτων.
 11. Ανάρτηση ακατάλληλων πληροφοριών που αφορούν το παιχνίδι ή το gameplay.
 12. Συζητήσεις που αφορούν τη συντήρηση του φόρουμ και τον συντονισμό. Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παράπονο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος («ΠΜ») ή απλά συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο της υποστήριξης.
 13. Απαγορεύονται οι μεγάλες υπογραφές ή υπογραφές που περιέχουν παραβάσεις των προαναφερθέντων κανόνων.
 14. Γενικές ή αμφιλεγόμενες δηλώσεις χωρίς εποικοδομητικό περιεχόμενο.
 15. Μηνύματα στα οποία οι παίχτες ανακοινώνουν στους άλλους να σταματήσουν να παίζουν το παιχνίδι, να μποϋκοτάρουν το παιχνίδι ή τμήματα του παιχνιδιού.
 16. Παράπονα που αφορούν τις αποφάσεις της επίσημης υποστήριξης, τη διαχείριση της κοινότητας ή τους συντονιστές.
 17. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 18. Μηνύματα που θέτουν σε κίνδυνο την καλή ατμόσφαιρα του φόρουμ ή παραβαίνουν τους νόμους.
 19. Δεν θα ανεχτούμε την αναδημοσίευση ενός θέματος. Αν η ομάδα μας κλείσει μια συζήτηση δίνοντας τους λόγους που το έκανε, οι χρήστες δεν μπορούν να δημοσιεύσουν άλλο θέμα συζήτησης με τον ίδιο τίτλο. Φυσικά μπορείτε να δημοσιεύσετε αργότερα θέματα που αφορούν το αντικείμενο. Αυτός ο κανόνας έχει ως σκοπό να αποφεύγεται η επανάληψη στο φόρουμ. Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία προσωπικών μηνυμάτων («ΠΜ») ή τη φόρμα υποστήριξης για να ενημερώσουν την Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας αν υπάρχουν οποιεσδήποτε παραβάσεις ή παρεξηγήσεις.
 20. Επιτρέπονται μόνο σύνδεσμοι σε εξωτερικές ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με το Big Bang Empire (σελίδες θαυμαστών, ιστοσελίδες ομάδων, δημοσιογραφικά άρθρα, κτλ.). Αυτές οι ιστοσελίδες δεν επιτρέπεται να παραβαίνουν τους προαναφερθέντες κανόνες (π.χ. λένε στους άλλους να μποϋκοτάρουν). Μοναδικές εξαιρέσεις: συζητήσεις και συγκρίσεις μεταξύ παιχνιδιών επιτρέπονται. Ωστόσο, αν δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο για κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να αναφέρετε το άλλο προϊόν.
 21. Θέματα και μηνύματα που έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα και τους νόμους (βασικά δικαιώματα, συνταγματικούς νόμους, θρησκευτικές πεποιθήσεις, κτλ.). Οι χρήστες που εντοπίζουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το αναφέρουν στη δικιά μας ομάδα υποστήριξης ή στις αρμόδιες αρχές.

3. Χρησιμοποιήστε το σωστό φόρουμ.
Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι δημοσιεύετε νέα θέματα και μηνύματα στο σωστό φόρουμ. Έτσι είναι πιο εύκολο για τους άλλους παίχτες και για εμάς να ακολουθήσουμε την ροή των γεγονότων και να σας δώσουμε έγκαιρη απάντηση.

 

4. Όχι διπλοποσταρίσματα ή παραπομπές
Το να ανοίγετε μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο σε πολλά φόρουμ είναι ανεπιθύμητο διότι διαιρεί τη συζήτηση και μας δυσκολεύει στο να συλλέγουμε εποικοδομητικές κριτικές. Οι παραπομπές θα ομαδοποιούνται, θα κλείνονται, θα ενσωματώνονται στο άλλο θέμα ή θα διαγράφονται ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους. Πριν δημοσιεύσετε κάτι σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν ήδη μηνύματα με το ίδιο θέμα.

 

5. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία της αναζήτησης
Σε πολλές περιπτώσεις μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Εξοικειωθείτε με τη λειτουργία της αναζήτησης και χρησιμοποιήστε την. Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ», μιας και πολλοί παίχτες έχουν ήδη συγκεντρώσει χρήσιμες πληροφορίες.

 

6. Τεχνικοί περιορισμοί
Για μερικά μέρη του φόρουμ (π.χ. τις υπογραφές και τις εικόνες) έχουμε θεσπίσει τεχνικούς περιορισμούς ώστε να εξασφαλίσουμε της φιλικότητα του φόρουμ προς τον χρήστη. Πέρα από τις βασικές ρυθμίσεις στο λογισμικό του φόρουμ, έχουμε τοποθετήσει τους εξής περιορισμούς:

 • Οι εικόνες στις περιγραφές δεν επιτρέπεται να ξεπερνούν το παρακάτω μέγεθος: 350 x 100 εικονοστοιχεία. Όλες οι εικόνες που ξεπερνούν τον περιορισμό των εικονοστοιχείων θα διαγράφονται άμεσα.

Αν όλα τα μέλη του φόρουμ ακολουθούν αυτούς τους λίγους, ξεκάθαρα διατυπωμένους και απλούς κανόνες, δεν υπάρχει λόγος για κάποιον συντονιστή του φόρουμ να παρέμβει ή να εγκρίνει τη συζήτηση.

Επιπλέον, όσο πιο φιλικές και αντικειμενικές είναι οι συζητήσεις στο φόρουμ, τόσο πιο εύκολο θα είναι να συνεργαστούμε, να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

Αν ακόμα υπάρχουν ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια από κάποιον υπεύθυνο, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ομάδα Διαχείρισης Κοινότητας.


 • Αυτό αρέσει στον/η Kyriakos, Rival, cool100 και σε 5 άλλους


#2784 Θεματα ναου!

Δημοσιεύτηκε από misterdj στις 17 Απρίλιος 2019 - 04:56 μμ

Καλησπερα σας!Το νεο θεμα ναου που απο αυριο 18/4/19 ειναι ιδιο με 2 εβδομαδες πριν το ποιο προηγουμενο ... δηλ εβδομαδα ανα εβδομαδα το ιδιο θεμα θα εχουμε?Εχει τοοοσα θεματα αλλα σαν τα $$$ δεν εχει ειπαμε ... βγηκαν πολλα παιδια απο το παιχνιδι και οπως παει και ακομα πολλα θα βγουν με τα ιδια και τα ιδια! Με την υπιστηριξη ακρη δεν μπορεις να βρεις ...    ειπαμε λιγο λιγο αλλα!!!


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., Lilithlol και σε 5 άλλους


#2143 Ανακοίνωση των καθηκόντων του ναου

Δημοσιεύτηκε από alekaras στις 20 Φεβρουάριος 2018 - 12:41 μμ

Γεια σας αγαπητά αστέρια,

 

Σε αυτό το νήμα θα ανακοινώνουμε τις εργασίες του ναού πριν από την εναρξή τους.

 

Σας ευχόμαστε πολλή διασκέδαση με την αντίστοιχη εργασία του ναού.

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Big Bang Empire

 

22/02 με 28/02 αποστολές δύναμης

 

3 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δύναμης
2 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων
1 βαθμός για κάθε αποτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., misterdj και σε 5 άλλους


#2030 Ανασκόπηση Έτους 2017

Δημοσιεύτηκε από Soares στις 31 Δεκέμβριος 2017 - 11:34 πμ

logo.png

1_-_T_tulo_Principal_-_2017_em_Revista_-

Τώρα που το 2017 τελείωσε, είναι καιρός να κάνουμε μια ανασκόπηση! Πιάστε ένα ποτό και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές αυτού του καταπληκτικού έτους.

 

Η Ανασκόπηση Έτους 2017 έγινε από την ομάδα συντονισμού αυτής της κοινότητας και όλες οι εικόνες αυτού του θέματος αποτελούν ιδιοκτησία της Playata GmbH ή έγιναν από την ομάδα μας. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι αξιόπιστες και έχουν ληφθεί από τις διάφορες πλατφόρμες που σχετίζονται με το Big Bang Empire: παιχνίδι και φόρουμ. Αυτό το θέμα, με λίγα λόγια επαναλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του 2017 , ελπίζουμε να σας αρέσει!

3_-_T_tulo_-_F_rum_-_Grego.png

4_-_O_que_mudou_-_Grego.png

Επίσης, κάναμε κάποιες αλλαγές στο φόρουμ μας, τις ξεχάσατε; Θα σιγουρευτούμε ότι δεν το κάνατε.


• Οι πρώτοι διαγωνισμοί στο φόρουμ.

6_-_Concursos_-_Grego.png

Οοοοοο, οι διαγωνισμοί! Ελπίζουμε να τους αγαπάτε ακόμα. Μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να συμμετέχετε το 2018!


Κρυμμένο Αυγό, από 08/04/2017 έως 16/04/2017.
Bρείτε τις διαφορές, από 07/06/2017 έως 14/06/2017.
Καλοκαιρινή Κρεμάλα, από 24/08/2017 έως 31/08/2017.
Διαγωνισμός Ζωγραφικής Halloween, από 30/10/2017 έως 12/11/2017.
Διαγωνισμός Εικόνας Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, από 19/12/2017 έως 25/12/2017.

7_-_Numero_de_topicos_-_Grego.png

75 Νέα θέματα δημιουργήθηκαν το 2017. Φαίνονται πολλά,αλλα ελέγξτε και πόσα νέα μηνύματα είχαμε.


8_-_Numero_de_mensagens_-_Grego.png

1140 Νέα μηνύματα υποβλήθηκαν το 2017.


9_-_N_mero_de_registos_-_Grego.png

Καιιιιιιιιιιιιιιιιι, 563 νέοι λογαριασμοί καταχωρήθηκαν στο φόρουμ μας το 2017. Το Ημερολόγιο είναι μαγικό, έτσι δεν είναι;


2_-_T_tulo_-_Jogo_-_Grego.png

4_-_O_que_mudou_-_Grego.png

Αυτό το τελευταίο έτος είχαμε 16 ενημερώσεις (ήταν πολλές, έτσι; ). Δεν θέλουμε να χαθείτε, επομένως ελέγξτε τις μεγαλύτερες αλλαγές, που έγιναν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρακάτω:Στις 24/01/2017
• Πλέον υπάρχει η δυνατότητα του φίλτρου αποθήκευσης των επιτυχιών.

Στις 14/02/2017
• Μια νέα ζώνη είναι διαθέσιμη για τους παίκτες που έφτασαν το επίπεδο 250 (Shangri-La).

Στις 28/03/2017
• Από τώρα και στο εξής, η διαδικτυακή πλατφόρμα ''dickstarter.cum'' είναι διαθέσιμη από το επίπεδο 40.
• Από τώρα και στο εξής, τα Στούντιο μπορούν να απελευθερώσουν τα τρόπαια τους αν θέλουν.Αυτή η επιλογή μπορεί να επιτευχθεί από το αφεντικό και τους παραγωγούς.

Στις 18/04/2017
• Οι ποινές των τροπαίων εξαρτώνται πλέον από τον τύπο του τροπαίου.

Στις 11/07/2017
• Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ενισχυτικά για το Studio σας,που επηρεάζουν όλα τα μέλη.
• Μπορείτε να κερδίσετε ένα νέο τρόπαιο για το Studio σας που σας επιτρέπει να κάνετε μια επιπλέον ταινία την ημέρα.

Στις 19/09/2017
• Το "Camp 69" άνοιξε τις πόρτες του για όλους τους παίκτες ξεκινώντας από το επίπεδο 300!

Στις 21/11/2017
• Οι αποστολές και τα πάρτυ μπορούν πλέον να γίνονται την ίδια στιγμή.
• Όλα τα μη ξεκλειδωμένα πάρτυ μπορούν να ξεκινήσουν με διαμάντια.5_-_Hall_da_Fama_-_Grego.png

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πιο εντυπωσιακά Αστέρια του παιχνιδιού μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι παίκτες δεν είναι εντυπωσιακοί, αλλά είναι πάνω από το επίπεδο 400. Συγχαρητήρια! Ανυπομονούμε να σας έχουμε και το 2018. Μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε ενώ παίζετε το παιχνίδι μας. :)


Ψευδώνυμο- Διακομιστής- Λέβελ
(win) • Mish GR1 480
Sonialove GR1 452
Jessika GR1 432
chrysa92 GR1 429
RedLegend GR1 421
jimmakos1 GR1 410
HolyDriver GR1 410
ΓΚΟΥΦΙ GR1 400
Σημείωση:Οι πληροφορίες αυτές λήφθηκαν από τους διακομιστές μεταξύ 27 και 29 Δεκεμβρίου.

Ουάου! Αυτό ήταν γρήγορο, έτσι δεν είναι; Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτό που ετοιμάσαμε για εσάς.

Το 2017 ήταν μια εκπληκτική χρονιά και σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς. Λόγω της προθυμίας και της συμμετοχής σας στην κοινότητα μας, μπορέσαμε να προχωρήσουμε.

Συνεπώς, συνεχίστε να ελέγχετε το φόρουμ μας το 2018 και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις και τις ιδέες σας σχετικά με το Big Bang Empire.

 

Σας ευχαριστούμε για το 2017,
Η δική σας ομάδα Big Bang Empire.


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, MERCENARIA, Serafina1 και σε 5 άλλους


#1674 Ιδέες και προτάσεις για το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 01 Σεπτέμβριος 2017 - 01:32 μμ

Χαίρετε αγαπητά Αστέρια!

 

Στο παρόν νήμα μπορείτε να δώσετε μερικές ιδέες που θα θέλατε να δείτε στο παιχνίδι μας για να τις προωθήσω.

 

 

 

 

Πολλές ευχές για ένα δημιουργικό φθινόπωρο,

      με εκτίμηση-Catharsis.


 • Αυτό αρέσει στον/η gouilis, Serafina1, Lilithlol και σε 5 άλλους


#34 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Δημοσιεύτηκε από Bla1r84 στις 22 Δεκέμβριος 2014 - 11:40 πμ

Χαίρετε αγαπητοί παίχτες,

 

θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο νέο φόρουμ του καινούριου ελληνικού διακομιστή.

 

Ελπίζουμε να διασκεδάσετε!

 

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το φόρουμ ή το παιχνίδι, η συντονιστική ομάδα καθώς και η ομάδα υποστήριξης είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. :)

 

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. :D


 • Αυτό αρέσει στον/η Kyriakos, Rival, Mounilas και σε 4 άλλους


#2150 Οδηγοσ- Μειονεκτημα τροπαιου απο στολιδι - Δειτε πωσ δουλευει

Δημοσιεύτηκε από Edelweiss στις 26 Φεβρουάριος 2018 - 09:49 μμ

Καλησπερα,

 

Επειτα απο κουβεντα με συμμαχους καταλαβα πως κανεις δεν γνωριζει πως ακριβως δουλευει το μειονεκτημα τροπαιου, μιλαω για το στολιδι. Ας το σπασουμε σε μερη λοιπον.

 

α) Εστω οτι φοραμε στο δαχτυλιδι μας επικο μειονεκτημα, αρα εχουμε -30% απο το στολιδι

β) Εστω για την απλοποιηση του προβληματως πως εχουμε στατιστικο με 10.000 ποντους

γ) Εστω πως το στουντιο μας εχει συνολικα -37% απο τροπαια

 

Απο στατιστικο με 10.000 ποντους, στολιδι με -30% και τροπαια με -37% το συνολικο νουμερο που θα χασουμε ειναι 2.590

(Κανω μια παυση εδω να πω πως ΔΕΝ παει 37% - 30% = 7%)

Ας δουμε πως βγαινει..

 

 • Απαντηση:

 

Το 37% του 10.000 ειναι 3.700 και εδω ειναι (προγραμματιστικα) η στιγμη που μπαινει το μειονεκτημα τροπαιου σε σειρα για να αφαιρεθει.

 

Αρα: 

3.700 - 30% = 2.590

Αφαιρουμε το ποσο αυτο απο το αρχικο νουμερο που ξεκινησαμε 

10.000 - 2.590 = 7.410

 

Συνοψιζοντας λεμε πως με 10.000 ποντους και τα εν λογω στολιδια και τροπαια θα παιξουμε με 7.410 ποντους στη μαχη μας

 

Ευχαριστω πολυ,

Μελινα


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., γκουφι και σε 4 άλλους


#1967 ''Big Big Bang Empire'' Special Χριστούγεννα από την 1η έως τ...

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 29 Νοέμβριος 2017 - 03:14 μμ

Γεια σας αγαπητά Αστέρια.
 
Η περίοδος των γιορτών αναμένεται σε λίγες ημέρες.
Για να φτάσουμε σε μια προ Χριστουγεννιάτικη διάθεση ,έχουμε ετοιμάσει καυτά θέματα για εσάς.
 
Κατά τη διάρκεια των ειδικών Χριστουγέννων από την 1η έως τις 31 Δεκεμβρίου, σας περιμένουν τα ακόλουθα:
 
Αποστολές και Εκθέσεις:
 
- Ειδικές εορταστικές αποστολές Χριστουγέννων.
- Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη Έκθεση.
 
Αντικείμενα:
 
-Συνολικά 29 σέξι αντικείμενα Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένων 3 ολοκαίνουργιων αντικειμένων.
 
Εκθέσεις και Ταινίες:
 
-Από τις 1 έως τις 7 Δεκεμβρίου και από τις 18 έως τις 27 Δεκεμβρίου θα λάβετε καυτά βραβεία στην μεγάλη εκδήλωση των Χριστουγέννων και θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό σύνολο για το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο πορνό.
 
 
Αξίζει επίσης να έχετε μια καθημερινή ματιά στο φόρουμ γιατί έχουμε προετοιμάσει επίσης ένα καυτό εορταστικό ημερολόγιο με ακαταμάχητες εκπλήξεις.
 
 
Η ομάδα του Big Bang Empire σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλή διασκέδαση.
ADjvgW0SQ-OCXqdpelXGRQ.png

 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Serafina1, Lilithlol και σε 4 άλλους


#181 PORN TUBE

Δημοσιεύτηκε από giorgos84 στις 13 Ιούλιος 2015 - 01:34 μμ

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
PORN TUBE-->Ηρθε η ωρα να το δις : )
 
Είσοδος μόνο για άτομα που  σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους....
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Εισαι ενεργος παικτης και ψαχνεις για ομαδα;Εισαι ικανος να τηρεις τους ορους μας και να παιζεις με τους δικους μας κανονες;Γραψε λιγα λογια για σενα και στειλε τα στον GIORGOS84 και στον MASTERS...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
 
Ψαχνουμε για μελη:
 
●Ορεξατα για παιχνιδι.
●Δικαια και με ηθος.
●Να μην πουλιουνται.
                      
●Θέλουμε μόνο ΕΝΕΡΓΑ μέλη. Να παίζουν σε καθημερινή βάση ΟΛΗ την ενέργεια (100 + 4 Χ 50) και να εξαντλούν τις προπονήσεις τους.Αν δουμε στασιμοτητα θα εκδιωχθειτε.
 
●Όλοι έχουμε οπωσδήποτε 25-50% ενισχυτικό δεξιοτήτων και αποστολών(ΕΡΓΑΣΙΑΣ->ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)
 
●ΟΛΟΙ δηλώνουμε καθημερινά συμμετοχή στις μαχες της ομάδας.
 
●Αν κάποιος απουσιάζει από το παιχνίδι χωρίς να έχει ενημερώσει τον αρχηγό ή κάποιον από τους συμβούλους, θα αναγκαζόμαστε να τον διώχνουμε από την ομάδα.
 
●Παρακαλώ να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των μελών.Αν κάποιος ενοχληθεί από άλλον παίκτη της ομάδας, να ενημερώσει κάποιον από τους συμβούλους ώστε να διευθετηθεί το θέμα οριστικά.
 
●Το επίπεδο σας μας νοιάζει αλλα οχι τόσο όσο οι δεξιότητές σας και οι προοπτικές σας.
 
•---•---•---•---•ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ•---•---•---•---•---•--
 
(`'•.¸(`'•.¸*¤*¸.•'´)¸.•'´)     
     PORN TUBE                                                        
(¸.•'´(¸.•'´*¤*`'•.¸)`'•.¸)
 
Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει να κλείσει τα μάτια.Εμείς εναντίον όλων και όποιος έχει πρόβλημα να πάει να κλάψει αλλού.Εδώ δεν πουλάμε μαντήλια...
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
 
Επεκτασεις:
Εδρα --> 13
Εγκαταστασης --> 12
Δημοτικοτητα --> 11
Κηνιτρο --> 12

 • Αυτό αρέσει στον/η omg, lol, mega και σε 4 άλλους


#2877 Event απ τα Lidi

Δημοσιεύτηκε από MERCENARIA στις Χθες, 12:21 πμ

καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω  γιατί να μπει κάποιος στον κόπο να βάλει event που είναι αδύνατο να βγεί ???  

 

FAIL #1 Μέσα σε 4 μέρες πρέπει να γίνουνε 5 ανανεώσεις  πως γίνετε αυτό ??????

FAIL #2 ζητάει 15 ταινιές μέσα σε 4 μέρες οταν όλο το σύμπαν μπορεί να κάνει μονο 3 καθε μερα   3*4 = 12 

 

σώνει και ντε να χαλάσουμε διαμάντια για να βγάζουμε τα events ε?????

 

όπως και ενοείτε  άπειρα διαμάντια για να πετάξουμε τα τροπαιά μας σαν στουντιο και να φορτωθουμε μια σαβούρα για extra ταινίες σωστά?????  με -20% στα στατιστικά μας 

 

και όλα αυτα για να βγει το επικό event που βάλανε....

 

Άμα το θεωρειτε εσεις σωστο αυτο  και λογικο χαλάλι σας τοτε.

 

Και αντε σου λεω οι φραγκατοι τα κανουνε αυτα γιατι τους περισσευουν  και ειναι pay2win οπως παντα  

 

οι υπόλιποι  γιατι να μην εχουνε τι δυνατοτητα να το βγαλουνε ??????????

 

μονο πως να μας να τρώνε ξέρουνε ??   ας μου εξηγήση καποιος το σκεπτικο τους.

 

Φιλικά Shera   (lol)  (lol)     


 • Αυτό αρέσει στον/η Lilithlol, Rainha Da Bahia, TAYPINA και σε 3 άλλους


#2864 Καλοκαιρινή Εργασία

Δημοσιεύτηκε από ellie στις 17 Ιούνιος 2019 - 02:00 μμ

Εργασία: Εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών των Αστεριών, στο λιμάνι

 

Αγαπητοί BBE,

Πιστεύω ότι είμαι το κατάλληλο άτομο για την θέση που ζητάτε. Ο καθαρισμός των παραλιών ήταν πάντα το χόμπι μου, οπότε δεν θα δυσκολευτώ καθόλου. Και εκτός το να προσφέρω αντηλιακά στους φιλοξενούμενους μπορώ να τους κάνω και μασάζ με τα μαγικά μου δάχτυλα και όχι μόνο... Ελπίζω να με επιλέξετε!

 

Gloria, server: Gr 1


 • Αυτό αρέσει στον/η Catharsis., Typhoon, lena1992 και σε 3 άλλους


#2686 Καλά Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε από Demonka στις 23 Δεκέμβριος 2018 - 08:25 μμ

Htgsl6A.png


 • Αυτό αρέσει στον/η Serafina1, Catharsis., Lilithlol και σε 3 άλλους


#2151 Ανακοίνωση των καθηκόντων του ναου

Δημοσιεύτηκε από alekaras στις 27 Φεβρουάριος 2018 - 07:07 πμ

Γεια σας αγαπητά αστέρια,

 

01/03 με 07/03 αποστολές αντοχης

 

3 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή αντοχής
2 βαθμοί για κάθε επιτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων
1 βαθμός για κάθε αποτυχημένη αποστολή δεξιοτήτων


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., RedNews και σε 3 άλλους


#1684 Ιδέες και προτάσεις για το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε από Serafina1 στις 02 Σεπτέμβριος 2017 - 06:03 μμ

(wave) Καλησπερα  σας, εχω καποιες ιδεες που μπορουν να κανουν πιο ενδιαφερον το παιχνιδι  (idea) 

 

1. Να εχει στο σταρ μας, να  μπορουνε να εχουμε ενα μεταφορικο μεσο  να εχει 3 ιδοι  και  αυτα να μας ανεβαζουν λιγο τα δεξιοτητες μας

 

i) τα απλα (ποδηλατο,πατινια)  κ.α

ii) τα σπανια (μηχανακη,αυτοκινητο σπορ)  κ.α

iii) τα επικα (διασημο αυτοκινητο με σοφερ,γιοτ)  κ.α

 

2. Να υπαρχη ενας νεος χαρτης  παγκοσμιος που να ταξιδευουμε και σε αλλες ηπειρους  και να εχουμε αλλες αποστολες πio καλες (και να ξεκλειδωνονται με τα λεβεν μας).

 

3. Να μπορουμε να εμπλουτισουμε  εκει που ειναι  ο/η σταρ μας  των χωρο  του δωματιου να μην ειναι  σαν νεκρος 

να ειναι με χαρτονομισματα και με διαμαντια..

 

4. Να υπαρχη ενα ομορφο μερος που να μαζευoμαστε ολοι οσοι ειμαστε  στο σερβερ (σε βιλα,σε παρτυ γιοτ,σε παρτι στην πισινα) και εκει να εχει ενα διασημο σας BOSS και να πρεπει να τoν ριζουμε σε ενα χρονικο οριο   αλλα με την ανταμοιβη αν το ριξουμε  να περνουμε ολοι τα ιδια οχι ο ενας απλο και ο σπανιο η επικο,  αν το ριξουμε πρωτου περαση 2 ωρες οσοι ειναι η συμμετεχοντες θα παρουν αυτο το επαθλο.

 

5. Να υπαρχη ενα μερος που να ανοιγει μονο σαββατοκυριακο,σε ενα καζικο και να μπορουμε να παιζουμε ολοι οσοι θελουμε τυχερα παιχνιδια (poker,ρουλετα, κ.α)

 

Πιστευω  εδωσα καποια καλη ιδεα ειναι κατι πρωτοτυπο και οχι κατι συνηθισμενο γιατι αυτο θελουμε ολοι μας... (smug) 


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, gouilis, Catharsis. και σε 3 άλλους


#1 Team expansion

Δημοσιεύτηκε από Mounilas στις 17 Δεκέμβριος 2014 - 03:15 μμ

This is the price of team expention : 
 
Studio
 
Level 11 : 400 Notes
Level 12 : 1200 Notes 
Level 13 : 3000 Notes
Level 14 : 7000 Notes
Level 15 :10,000 Notes / 50 Diamonds 
Level 16 : 16,000 Notes / 200 Diamonds 
Level 17 : 22,000 Notes / 350 Diamonds 
Level 18 : 30,000 Notes / 550 Diamonds 
Level 19 : 36,000 Notes / 700 Diamonds 
Level 20 : 42 000 Notes / 850 Diamonds 
Level 21 : 50,000 Notes / 1050 Diamonds 
Level 22 : 56000 Notes / 1200 Diamonds 
Level 23 : 64000 Notes / 1350 Diamonds 
Level 24 : 80,000 Notes / 1500 Diamonds 
Level 25 : 100 000 Notes / 1750 Diamonds 
Level 26 : 180 000 Notes / 2000 Diamonds 
Level 27 : 320 000 Notes /2250 Diamond 
Level 28 : 500 000 Notes / 2500 Diamonds 
Level 29 : 700,000 Notes / 2750 Diamonds 
Level 30 : 820000 Notes / 3000 Diamonds 
 
Total: 22,050 Diamonds 
 
Equipment, popularity, Motivation 
 
Level 2 : 400 Notes 
Level 3 : 600 Notes
Level 4 : 800 Notes
Level 5 : 1000 Notes 
Level 6 : 1200 Notes  
Level 7 :1600 Notes  
Level 8 : 2 000 Notes  
Level 9 : 3 000 Notes  
Level 10 : 4 000 Notes  
Level 11 : 5000 Notes  
Level 12 : 6000 Notes  
Level 13 : 7000 Notes  
Level 14 : 8000 Notes  
Level 15 : 9000 Notes  
Level 16 : 10,000 Notes  / 50 Diamonds 
Level 17 : 12,000 Notes  / 100 diamonds 
Level 18 : 14 000 Notes  / 150 Diamonds 
Level 19 : 16,000 Notes  / 200 Diamonds 
Level 20 : 18,000 Notes  / 250 Diamonds 
Level 21 : 20 000 Notes  / 300 Diamonds 
Level 22 : 22000 Notes  / 350 Diamonds 
Level 23 : 24 000 Notes / 400 Diamonds 
Level 24 : 26 000 Notes / 450 Diamonds 
Level 25 : 28,000 Notes / 500 Diamonds 
Level 26 : 30 000 Notes / 550 Diamonds 
Level 27 : 32,000 Notes / 600 Diamonds 
Level 28 : 34,000 Notes / 650 Diamonds 
Level 29 : 36,000 Notes / 700 Diamonds 
Level 30 : 38 000 Notes / 750 Diamonds 
Level 31 : 40,000 Notes  / 800 Diamonds 
Level 32 : 42 000 Notes  / 850 Diamonds 
Level 33 : 44,000 Notes / 900 Diamonds 
Level 34 : 46 000 Notes / 950 Diamonds 
Level 35 : 48 000 Notes / 1000 Diamonds 
Level 36 : 50,000 Notes / 1050 Diamonds 
Level 37 : 52,000 Notes / 1100 Diamonds 
Level 38 : 54 000 Notes / 1150 Diamonds 
Level 39 : 56 000 Notes / 1200 Diamonds 
Level 40 : 58 000 Notes / 1250 Diamonds 
Level 41 : 60 000 Notes / 1300 Diamonds 
Level 42 : 64 000 Notes  / 1350 Diamonds 
Level 43 : 68 000 Notes  / 1400 Diamonds 
Level 44 : 72 000 Notes  / 1450  Diamonds 
Level 45 : 76 000 Notes  / 1500 Diamonds 
Level 46 : 80,000 Notes  / 1550 Diamonds 
Level 47 : 85 000 Notes / 1600 Diamonds 
Level 48 : 90,000 Notes / 1650 Diamonds 
Level 49 : 95 000 Notes / 1700 Diamonds 
Level 50 : 100 000 Notes  / 1750 Diamonds
 
Total 31 500 Diamonds X 3 = 94 500
 
So we have one total of : 116 550 Diamonds

 • Αυτό αρέσει στον/η Rival, Σπυρίδων, Pimp και σε 3 άλλους


#771 Προτάσεις στούντιων-τροπαίων

Δημοσιεύτηκε από Sakis276 στις 19 Δεκέμβριος 2016 - 05:48 μμ

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να προτεινω μερικες ιδεες για το παιχνιδι.Για παραδειγμα να ανανεωθουν τα τροπαια.Μεχρι στιγμης εχουμε μονο ενεργειας και τολμης.Θα μπορουσατε να προσθεσετε και αλλου τυπου οπως τροπαιο δεξιοτητων.Αλλη μια ιδεα ειναι να μπορουν τα στουντιο να αγοραζουν για τα μελη τους ενισχυτικα μαχων, δεξιοτητων με χρηματα η διαμαντια εστω και για περιορισμενο χρονο πχ 1 βδομαδα και τελος θα μπορουσατε να προσθεσετε στις αμοιβες των μαχων στουντιο εκτος απο δοξα και τροπαιο κι αλλα πραγματα,οπως ρουχα αντικειμενα πυραυλους κ.τ.λ.


 • Αυτό αρέσει στον/η Rival, Serafina1, Catharsis. και σε 2 άλλους


#2382 Σημειώσεις ενημερώσεων 26-06-2018

Δημοσιεύτηκε από Regnor στις 26 Ιούνιος 2018 - 08:10 πμ

Οι ακόλουθες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σήμερα (26-06-2018):
-----------------------------------------------------------------------------
Νέα χαρακτηριστικά
Γενικά
• Τα στατιστικά πλέον φαίνονται και στις επιτυχίες του χαρακτήρα σας. Είστε περίεργοι να δείτε πόσες αποστολές σε πάρτι έχετε πολεμήσει; Ή πόσο συχνά έχετε ψηφίσει για ταινίες; Εκεί μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις πληροφορίες.

 

Καρτέλα αποθήκευσης
• Τα αντικείμενα στην καρτέλα αποθήκευσης μπορούν πλέον να κλειδωθούν. Δεν μπορούν να πουληθούν πλέον κατευθείαν από την καρτέλα.
• Είναι τώρα διαθέσιμο να πουλήσετε όλη την καρτέλα αποθήκευσης με την μία. Τα κλειδωμένα αντικείμενα εξαιρούνται.

 

Συντήρηση
Γενικά
• Ο χρόνος αναμονής μετά απο μία διαφήμιση βίντεο θα πρέπει να ξεκινάει όταν οι ανταμοιβές έχουν πιστωθεί.
• Το ελάχιστο επίπεδο μερικών αντικειμένων έχει προσαρμοστεί. Δεν θα γίνεται πλέον να μην μπορείτε να πάρετε κάποια αντικείμενα σαν ανταμοιβή επειδή δεν έχετε φτάσει το ελάχιστο επίπεδο.
• Πολλά προβλήματα έχουν διορθωθεί.

 

Προεπισκόπηση
• Αυτή την στιγμή η ομάδα μας δουλεύει σε κάτι πολύ ωραίο και μεγάλο χαρακτηριστικό. Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες. Διασκεδάστε μαντεύοντας τι είναι.

 

roompreview1.png
roompreview2.png
roompreview3.png


 • Αυτό αρέσει στον/η Catharsis., ivanalove, Edelweiss και σε 2 άλλους


#1220 ΡΟΖ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΎΜΕΡΟ 1 ΜΕ ΤΟΝ : Έκτωρ

Δημοσιεύτηκε από Catharsis. στις 12 Μάιος 2017 - 06:11 μμ

Είμαι η Catharsis  και σας καλωσορίζω στην πρώτη Ροζ Συνέντευξη στον καναπέ!
bd46134997dc4800908531438f139fee.png                            Απόψε έχουμε την χαρά να βρίσκεται κοντά μας ο Έκτωρ!!!! 
                                       91db74e795cb42e49628cb1f3b9de694.png
-Χαίρετε!Θα μπορούσατε να μας πείτε το όνομα σας καθώς και τον διακομιστή που κάνετε καριέρα ως Αστέρι της βιομηχανίας πορνό;
Γεια σας ! Ονομάζομαι Ανέστης και παίζω στον Gr 1.

 

-Γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα για το Αστέρι σας;
Χαχαχα...είναι το όνομα του σκύλου μου !

 

-Σας συναρπάζει σαν πορνοστάρ το γεγονός ότι όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν ηθοποιό που μπορεί να ενσαρκώσει απόλυτα αυτό τον ρόλο;
Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ δεν είχα αυτή την φαντασίωση.Αν όμως θα το έφερνε η τύχη θα προσπαθούσα πάντα να γυρνούσα τις καλύτερες σκηνές!

 

-Κατά την διάρκεια της καριέρας σας, έχετε συναντήσει εκείνον τον συμπρωταγωνιστή ή την συμπρωταγωνίστρια που ταιριάξατε από την πρώτη επαφή;
Θέλετε να μας πείτε το όνομα του/της;
Θα ήταν ψέμματα αν σου έλεγα ότι ήταν ένας ή μια. Με πολλά παιδιά ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή. Με αρκετούς είμαστε ακόμη μαζί ..με άλλους όχι !

 

-Τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν συνδέεστε στο παιχνίδι;
Να τσεκάρω μηνύματα και την συνομιλία του στούντιο !!!

 

-Πως είναι η ζωή σας όταν τα λαμπερά φώτα σβήνουν και ο καριερίστας Έκτωρ δεν υφίσταται σαν πραγματικότητα;Δουλεύετε;Έχετε κάποιο χόμπι;
Ναι δουλεύω στο εξωτερικό, σε μια κατασκευαστική εταιρία. Σαν χόμπι...η τρέλα με το ψάρεμα !!!Ηρεμώ πάρα πολύ!

 

-Πρώτες στιγμές σας Αστέρι. Τι θυμάστε;Γελάσατε κάνοντας κάποια γκάφα;
Πολλές γκάφες...πολλά λάθη !!! Ειδικά μέχρι να μάθω το παιχνίδι,τους κανόνες και όλα τα χαρακτηριστικά του !!! 
Γελούσα ναι...αλλά προσπαθούσα να μην τα ξανακάνω !

 

-Πιστεύετε ότι το Big Bang Empire είναι ατομικό παιχνίδι;Ομαδικό παιχνίδι;Εσείς πως το αντιλαμβάνεστε;
Μέσα από την ατομικότητα βγαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα στην ομαδικότητα!
Όσο καλύτερος είσαι ατομικά ,τόσο καλύτερα βοηθάς την ομάδα σου !

 

-Εσείς σαν Αστέρι της βιομηχανίας πορνό σίγουρα απαριθμείτε επιτυχίες. Ποιες πιστεύετε ότι είναι αυτές;
Δεν ξέρω αν εννοείς τις επιτυχίες ατομικά,αλλά για μένα η μόνη επιτυχία που είμαι περήφανος για αυτή ,είναι το Studio μας !! Ειλικρινά πάλεψα πολύ για αυτή την ομάδα και θα παλέψω για να μείνει έτσι όπως είναι τώρα και να χτυπάει πρωτιές !

 

-Μας μαρτύρησαν ότι είσαστε αρχηγός σε Studio που κάθε εβδομάδα σχεδόν βρίσκεται στο Top 3 της θέσης του Ναού. Θέλετε να μας πείτε το μυστικό των επιτυχιών του Studio σας;
Αυτά τα άτιμα πουλάκια δεν βάζουν γλώσσα μέσα !!! Όπως είπα και πριν το μυστικό είναι η ομάδα! Προσπαθούμε όλοι να αφιερώνουμε τον χρόνο μας στο παιχνίδι ,πάντα διασκεδάζοντας ! Αν το παιχνίδι δεν είναι διασκέδαση και είναι καταπίεση,παύει να είναι παιχνίδι !!!

 

-Big Bang Empire .Παιχνίδι ενσάρκωσης ρόλου!Παιχνίδι καριέρας!Θα θέλατε να μας πείτε πως το ανακαλύψατε;Μέσα από κάποια διαφήμιση;Σας το συνέστησε κάποιος φίλος;
Είδα στο facebook μια δημοσίευση που έκανε ένας γνωστός μου! Μου κίνησε την περιέργεια,έκανα το πρώτο κλικ και τώρα είναι μεγάλη μου τιμή να δίνω συνέντευξη για το forum του παιχνιδιού !

 

-Πλέον έχουν γίνει πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις στο παιχνίδι. Ποια είναι εκείνη που θεωρείτε σαν το πιο σημαντικό στοιχείο του Big Bang Empire;
Ο Ναός !!!! Σίγουρα ο Ναός αν και κάποιες φορές μας τσιτώνει λίγο τα νεύρα !!!
χαχαχα

 

-Υπάρχει κάποιο αντικείμενο ή στολίδι που είναι το αγαπημένο σας και το θεωρείτε άκρως σημαντικό να το κατέχει το κάθε Αστέρι;
Αν θέλεις να βοηθάς την ομάδα σου το αυτοκόλλητο πορνοστάρ. Ειδικά αν το Studio έχει τρόπαια.
Ατομικά θα έλεγα ένα πολύ καλό στολίδι είναι το αλάτι !!!

 

-Λίγο πριν από τα 300 level.Τι στόχους έχετε βάλει για την συνέχεια; ( η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 08/05/2017 )
Έναν στόχο έχω μόνο. Να περνάμε καλά στο παιχνίδι ! Από εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις…
TOP 3 στα στούντιο και μέσα στους πρώτους 10 παίχτες κάποια στιγμή !!!

 

-Παιχνίδι - άνθρωποι - επικοινωνία. Έχετε κάνει φίλους μέσα από το παιχνίδι;Θα θέλατε να τους αναφέρετε;
Δυστυχώς δεν έχω γνωρίσει κάποιον από κοντά από τους πολλούς φίλους που έχω κάνει μέσα στο παιχνίδι !!! Ίσως κάποια στιγμή οργανώσουμε μια συνάντηση και γνωριστούμε. Θα το ήθελα πάρα πολύ !
Είναι σχεδόν όλα τα παιδιά από το studio φίλοι μου! Ειλικρινά με όλους μιλάμε καθημερινά!

 

-Έστω ότι ένας αρχάριος ηθοποιός της βιομηχανίας μας ,ζητήσει την βοήθεια σας για την πορεία του ως επιτυχημένος πορνοστάρ του. Τι συμβουλές θα του δίνατε ;
Να έχει πάντα στολίδια στα ρούχα του,να φοράει πάντα πυραύλους ,να βοηθάει όσο μπορεί το studio που ανήκει στις μάχες και στον Ναό και εννοείται όσο πιο πολύ ξοδεύει την ενέργεια του τόσο πιο γρήγορα θα ανεβαίνει level.

 

-Περιγράψτε μας το Big Bang Empire με τρεις λέξεις.
Χαρούμενος Ανταγωνισμός Πορνοστάρ

 

-Έχετε κάποια φιλοσοφία που ακολουθείτε στην ζωή σας;
Μην το βάζεις κάτω ποτέ ! Για κανέναν λόγο !

 

-Κλείνοντας θα θέλατε να πείτε κάτι στην κοινότητα του Forum μας;
Θα ήθελα να απευθύνω τον λόγο στους Admin και να τους πω ,να μας κρατάνε πάντα σε εγρήγορση όπως κάνουν μέχρι στιγμής !
Είναι πολύ ωραίο το concept του παιχνιδιού !
Συγχαρητήρια !

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας παραχωρήσατε,

    με εκτίμηση, η συντονιστική ομάδα του Big Bang Empire!


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Futili, Lilithlol και σε 2 άλλους


#1054 Ενισχυτικά παιχτών

Δημοσιεύτηκε από MrW στις 25 Φεβρουάριος 2017 - 05:43 μμ

Κάντε να κοστίζει κάθε ενισχυτικό 50 διαμάντια δηλαδή το μισό..., ώστε να βγαίνουν από κάπου και να μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και αυτοί που δεν βάζουν χρήματα στο παιχνίδι.


 • Αυτό αρέσει στον/η Εκτωρ, Catharsis., ΜΟΥΤΡΟ και σε 2 άλλους